Over ons

Bij YPIL is ICT meer dan technologie

Wij stellen ons hier graag voor. Bent u op zoek naar deskundige IT-ondersteuning? Wij helpen u ook graag verder!

Slechte of niet werkende ICT... herken je de ergernis als ondernemer? Maar ook uw bedrijf is afhankelijk van ICT. De praktijk leert echter dat ICT voor veel ondernemers moeilijk te vatten is. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Straks zie je door de bomen het bos niet meer, maar je collega anticipeert en groeit wel. Juist daarom is het fijn om een ​​vast aanspreekpunt te hebben: YPIL regelt al uw ICT-zaken. Zo ben je altijd up-to-date!

Het effectief oplossen van ogenschijnlijk lastige ICT-vraagstukken. Het helpen van collega ondernemers bij het behalen van hun doelen. Met onze parate ICT-kennis begrijpen wij heel goed wat je als ondernemer kunt tegenkomen op het gebied van ICT. Op onze kenmerkende persoonlijke en betrokken manier doen wij er alles aan om u te helpen.

Zoekt u een ICT-bedrijf met korte lijnen, persoonlijk contact, een nuchtere Friese kijk op ICT en snelle ondersteuning? Welkom bij YPIL. Wij verzorgen de ICT voor middelgrote en kleinere bedrijven uit Friesland, Groningen en Drenthe. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij YPIL ervaar je dat ICT meer is dan technologie alleen!

Bas Roering

Oprichter van YPIL en enthousiast om ICT vraagstukken op een transparante manier op te lossen. Waarom moeilijk maken als het ook simpel kan? Als 'mensenmens' bouw ik graag langdurige zakelijke relaties op gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.'    

Rebecca van Amerongen

'Als Werkplek Beheerder zorg ik ervoor dat medewerkers van onze relaties veilig en flexibel werken. Dit draagt direct bij aan het succes van een bedrijf. Een verantwoordelijkheid waar ik elke dag veel energie van krijg!'

Wij zorgen voor uw ICT!

Snel, vakkundig en betrokken.

Your Process In Line is partner van